onze informatie

Over mij:

Ik ben 10 jaar werkzaam als elektricien geweest en 10 jaar als allround loodgieter. Waarbij ik niet alleen installatiewerk uitvoerde, maar ook de vervanging/reparatie van zinken en koperen dakgoten, platte daken en pannendaken realiseerde. Naast de vervanging van een dakgoot of de aanleg van een badkamer voerde ik ook timmer, metsel- en tegelwerkzaamheden uit. Gedurende 8 jaar heb ik bij Politie Drenthe als beheerder vastgoed, onderhoud vastgoed en facilitaire zaken gewerkt.

In 2009 heb ik besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

De werkzaamheden worden netjes en vakkundig uitgevoerd en wel zo belangrijk met respect voor uw huis en overige bezittingen. U zult dus alleen aan mij herinnerd worden door een vakkundig uitgevoerde klus en niet aan de voetsporen op uw pas nieuw gelegde tapijt of de vuile vingerafdrukken op uw muren.

Offerte:

Mijn offerte is gratis, geheel vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 30 dagen geldig.

Voorrijkosten:

Ik bereken geen voorrijkosten. Voor reistijd meer dan een half uur wordt het normale uurtarief berekend.

 

Contact:

U kunt mij via de contactpagina op diverse manieren benaderen. Als u laat weten welke werkzaamheden u door mij wilt laten uitvoeren, zal er eerst een afspraak gemaakt worden om uw wensen met u door te spreken. Afhankelijk van de aard van de klus, de beraamde uren en de gebruikte materialen komt een prijs tot stand.
Voor klussen die moeilijk in te schatten zijn zal een richtprijs afgegeven worden, de werkelijk bestede uren en de gebruikte materialen zullen achteraf verrekend worden.

Hartelijke groet,

Gerard du Pau.